Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot! - http://genea.hu/pannonhat/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=4&Itemid=41
A Genea Természet- és Környezetvédelmi Egyesület a "Fedezzük fel együtt a Pannonhát Tájparkot!" program keretében összegyűjtött információkat közöl a térség több településéről. A megfelelő települést kiválasztva, a jobb oldali menüben csemegézhetünk a felkínált témákból. Ezek a következők: a település címere, története, szálláshelylista.
Felsőrajk földrajza - http://web.archive.org/web/20060821214810/http://www.felsorajk.hu/index.php?page=2_1
Felsőrajk Zala megyei kistelepülés a Principális csatorna völgyében, a Nagykanizsa, Zalaegerszeg, Keszthely háromszög közepén, mindegyik várostól kb. 25-30 kilométerre található. A község az egykori Kanizsa vizének nevezett mocsaras, ingoványos területre épült, amely a Principális csatorna megépítésével vált teljesen lakhatóvá.
Kettő gólyafészek Felsőrajkon - http://www.golya.mme.hu/index.php?p=db&ksh=21476&nest_id=2147601
A link közvetlenül az első felsőrajki gólyafészek adataira mutat. A "Zala megye > Felsőrajk >>" linkre ütve tekinthető meg a további fészek adata. A további menüpontok használatával más adatok, az elmúlt évek költési eredményei is megtekinthetők.